Nieuws & Acties


Corona update

Maatregelen Woltman Watersport

 

Zowel de werkplaats als de showroom van Woltman Watersport zijn open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

 

Woltman Watersport heeft de volgende maatregelen getroffen:

 • Wij verzoeken u indien mogelijk uw buitenboord motor of  boot alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand.
 • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne aan uw buitenboord motor of  boot . Na elk contact met uw buitenboord motor of  boot  wassen zij hun handen.
 • Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten. 
 • Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers zullen u geen hand geven en zullen afstand bewaren.

Met vriendelijke groet,

Team Woltman Watersport


Gratis bij aankoop van een Yamaha F30 t/m F130 de schakelkast, Digitale Multi Toerenteller en Aluminium propeller

Bij aanschaf van een nieuwe Yamaha-buitenboordmotor uit de range F30-F130 ontvang je nu kosteloos een aluminium propeller, schakelkast en toerenteller, of een complete multifunctionele stuurhendel (uitsluitend bij F50, F60 en F70 modellen). Dit betekent dat je zelf de juiste toebehoren kunt selecteren zodat alles precies afgestemd wordt op de gekozen boot-motorcombinatie.

Flexible Rigging
Het Flexible Rigging programma van Yamaha is speciaal in het leven geroepen voor de zwaardere Yamaha-buitenboordmotoren vanaf het model F20. De ervaring leert dat het prettiger is wanneer de benodigde toebehoren zoals netwerkmeters, propellers en schakelkasten kunnen worden afgestemd op de gekozen boot-motorcombinatie. Uiteraard speelt de expertise van de Yamaha Marine-dealer een belangrijke rol in de samenstelling van het Flexible Rigging pakket.

Multifunctionele stuurhendel
Een multifunctionele stuurhendel is een andere aantrekkelijke optie. Deze heeft een schakelhendel aan de voorzijde die goed binnen handbereik ligt en een grote, sterke draaigasgreep/stuurhendel voor comfortabel sturen en manoeuvreren. Het integrale VTS-systeem (variabele sleeptoerentalregeling) zorgt niet alleen voor een lager stationair toerental, maar geeft ook de mogelijkheid het sleeptoerental in stappen van 50 tpm te regelen. Ideaal voor tijdens het vissen.


Onderhouds sets voor Uw Yamaha Buitenboordmotor

Bestel nu uw onderhouds pakket voor uw Yamaha buitenboordmotor. Met een paar klikken ontvangt u het met enkele dagen in huis. Het onderhouds pakket bestaat uit

 • Impeller
 • Anode
 • Bougie
 • Staartolie (tube)
 • Gasket voor staartolie plug
 • Motor -en staartolie
 • Vet
 • Oliefilter (4 takt)
 • Spuitlak (bluish Grey Metal)
 • Carburateurreiniger 
 • Stabilisator&Conditioner 

Yam opblaasboten nog scherper geprijsd

Yam opblaasboten gecombineerd met Yamaha buitenboormotoren zijn per ingang van 1 maart 2020 nog scherper geprijsd.

Voor maximaal drijvend plezier gaat er niets boven een YAM opblaasboot. Ideaal voor kampeertochten, watersporten, familievakanties, meercruises of gewoon het verkennen van de kustlijn. Materialen en design zijn veranderd en verbeterd. Hierdoor biedt een Yam opblaasboot nog meer comfort.
Gecombineerd met een Yamaha buitenboordmotor bieden wij u nog meer vaarplezier!

Speciale actie: Yam275Af nu super speciaal geprijsd!!

 


G3 aluminium jon boten nu zonder importheffing

Zolang de voorraad strekt hebben we G3 Aluminium Jon boten 1436 - 1442 - 1448LW zonder importheffing USA

De toepassingsmogelijkheden van de G3 zijn vrijwel onbegrensd. Vanwege de platte rechthoekige rompvorm zijn ze stabiel en hebben ze veel binnenruimte. De kleinere G3 zijn licht genoeg om gemakkelijk op de imperiaal van de auto vervoerd te worden. Ook bij de G3 zijn de romp en de zijspanten vervaardigd uit één stuk en gelast tot een sterke en duurzame boot. Onder de banken is schuim met gesloten cellenconstructie aangebracht waardoor alle typen G3 onzinkbaar zijn.

Profiteer nu zeker 25% goedkoper ivm geen importheffing USA!!